Warning: Illegal string offset 'html' in /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php on line 1259

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:1259) in /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/admini/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:1259) in /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/admini/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:1259) in /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/admini/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:1259) in /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/admini/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:1259) in /home2/vazmamn/public_html/seo.ge/forum/admini/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
(OFFLINE) google adsense reklama - SEO.GE

Jump to content


კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება SEO.GE ფორუმზე

კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება SEO.GE ფორუმზე. გთხოვთ გაიაროთ უფასო რეგისტრაცია, დაპოსტვამდე გაეცნოთ ფორუმის წესებს. რეგისტრაციას დასჭირდება მხოლოდ რამოდენიმე წამი. იყავით SEO.GE -ს აქტიური წევრი, შეისწავლეთ სეო და ონლაინ მარკეტინგი!

რეგისტრაციის გავლის შემდეგ თქვენ შეძლებთ:
  • დისკუსიებში მონაწილეობის მიღებას, ფაილების გადმოწერას და სხვა...
  • ფორუმის განახლებების ავტომატურად მიღებას.
  • სხვა წევრებთან მიწერის საშუალებას და დამეგობრებას.
წარმატებას გისურვებთ!
Guest Message by DevFuse
 

- - - - -

google adsense reklama

video reklama

18 replies to this topic

#1 traki5

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts
  • 0 thanks
0
  • Locationtraki

Posted 15 July 2014 - 01:56 PM

put your ads here!!

http://igri7.ru/stuf...ad/166-1-0-5652

ვინმემ იცის როგორ კეთდება მსგავსი რეკლამა ? აი რო შედიხარ და თამაშის გამოჩენამდე რო მიდის ვიდეო რეკლამა თუ იცით ძალიან გთხოვთ დადეთ ინფო . . .

#2 juti26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 378 posts
  • 65 thanks
73
  • Locationgeorgia

Posted 15 July 2014 - 02:17 PM

View Posttraki5, on 15 July 2014 - 01:56 PM, said:

http://igri7.ru/stuf...ad/166-1-0-5652

ვინმემ იცის როგორ კეთდება მსგავსი რეკლამა ? აი რო შედიხარ და თამაშის გამოჩენამდე რო მიდის ვიდეო რეკლამა თუ იცით ძალიან გთხოვთ დადეთ ინფო . . .

ვიდეო რეკლამა არ ვიცი მაგრამ ბანნერის ჩასმო თუ გინდა თამაშის ჩართვამდე აი ეს კოდი გამოგადგება.


<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.2/jquery.min.js" ></script>
<center>
  <script type="text/javascript">
  var counter = 1;
 
  function loadgame(wait_time) {
    var loadtext=document.getElementById('progressbarloadtext').style;
    var percentlimit = 35;
    var speedindex = 6;
    var percentlimitstatus = "enable";
    speedindex = speedindex*2;
    if ( counter < wait_time) {
	  counter = counter + 1;
	  document.getElementById("progressbarloadbg").style.width = counter + "px";
	  var percentage = Math.round( counter / wait_time * 100);
	  document.getElementById("progresstext").innerHTML = percentage+" %";
	  window.setTimeout("loadgame('" + wait_time + "')", speedindex );
	  if ( (percentage >= percentlimit) & (percentlimitstatus == "enable" ) ) {
	    loadtext.display='block';
	  }
    }
    else {
	  counter = 1;
	  window.hide();
    }
  }
  function hide() {
    var showprogressbar=document.getElementById('showprogressbar').style;
    var loadtext=document.getElementById('progressbarloadtext').style;
    var game = document.getElementById('my_game').style;
    showprogressbar.display='none';
    loadtext.display='none';
    game.width = '100%';
    game.height = '100%';
    counter = 400;
  }
 
  jQuery(document).ready( function() {
    setTimeout('loadgame(500)', 1000);
  });
</script>   
    <center>
	    <div id="showprogressbar" style="display:block; margin: 15px 0px;">
		  <div id="loadinggame_ad" style="margin: 15px auto; border:solid #ccc 1px; width:300px; height:250px;">
			  აქ ჩასვი ბანერის კოდი
		  </div>				 
	    <div id="progressbar">
		    <span id="progresstext">0 %</span>
		    <div style="width: 42px;" id="progressbarloadbg"></div>
	    </div>
	    </div>	
    </center>
	    <div id="progressbarloadtext" style="display:none; text-align: center; margin: 20px auto;" onClick="window.hide();">
		  <p>Game loaded, click on banner to start the game!</p>
	    </div>
 
    <div id="my_game" style="overflow:hidden; height: 0px; width: 0px;">
	    <div id="ava-game_container">
		    აქ ჩასვი თამაშის კოდი
	    </div>
    </div>							
</center>



Thanked by 1 Member:

#3 gismen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 615 posts
  • 28 thanks
24
  • LocationTbilisi

Posted 15 July 2014 - 02:25 PM

მაგას გუგლი ხო არ კრძალავს?

#4 juti26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 378 posts
  • 65 thanks
73
  • Locationgeorgia

Posted 15 July 2014 - 02:29 PM

აკრზალვით არ მგონია კრძალავდეს მთავარია CTR არ ავიდეს მაღალზე

#5 traki5

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts
  • 0 thanks
0
  • Locationtraki

Posted 15 July 2014 - 02:53 PM

არა აი მე იმენა ის მინდა :( ვერ გავიგე როგორ ხდება იმ რეკლამის განთავსება საიტზე . მადლობა მაინც ამ სკრიპტისთვის გამომადგება.

#6 rupoti

    Advanced Member

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 2,353 posts
  • 158 thanks
335

Posted 15 July 2014 - 04:12 PM

ეგ სპეციალური ადსენსია თამაშებისთვის და მხოლოდ ძალიან დიდ საიტებს იღებენ.

არის მეორე გზა: http://copacet.com/?ref=53 მე ამას ვიყენებ

#7 gismen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 615 posts
  • 28 thanks
24
  • LocationTbilisi

Posted 15 July 2014 - 04:57 PM

ასეთი რაღაცის გაკეთება შეიძლება? აი ეგ რო ჩაიტვირთება წინა ბანერი ხო ქრება, ხოდა ის ბანერი რო გაქრება მერე რომ გამოვაჩინო სხვა ბანერი ქვემოთ ან სადმე - ამის გაკეთება ტექნიკურად შემიძლია მაგრამ შემდეგ საერთო ჯამში 4 ბანერი გამოდის გვერდზე და გუგლი ხო არ გაჭედავს მაგაზე? 4 ბანერი სოურსეში, მაგრამ ჩანს მხოლოდ 3

#8 juti26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 378 posts
  • 65 thanks
73
  • Locationgeorgia

Posted 15 July 2014 - 05:02 PM

View Postgismen, on 15 July 2014 - 04:57 PM, said:

ასეთი რაღაცის გაკეთება შეიძლება? აი ეგ რო ჩაიტვირთება წინა ბანერი ხო ქრება, ხოდა ის ბანერი რო გაქრება მერე რომ გამოვაჩინო სხვა ბანერი ქვემოთ ან სადმე - ამის გაკეთება ტექნიკურად შემიძლია მაგრამ შემდეგ საერთო ჯამში 4 ბანერი გამოდის გვერდზე და გუგლი ხო არ გაჭედავს მაგაზე? 4 ბანერი სოურსეში, მაგრამ ჩანს მხოლოდ 3

საერთოდ როგორც ვიცი 3 ბანერზე მეტი არ უნდა დადო ერთ გვერდზე...

#9 gismen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 615 posts
  • 28 thanks
24
  • LocationTbilisi

Posted 15 July 2014 - 05:12 PM

juti26,

შეგიძლია რამე საიტები დაგვიწერო რომლებიც მაგ სკრიპტს იყენებენ? იქ ვნახავდი როგორ აქვთ

#10 geruen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 posts
  • 2 thanks
4
  • Locationtbilisi

Posted 15 July 2014 - 05:14 PM

რა მაინტერესებს 3 ბანერზე მეტი არ უნდა დადო წესით, მაგრამ ლინკ უნითი ითვლება ბანერად? მე 4 მაქვს ლინკ უნითის ჩათვლით და არ მიბლოკავენ ჯერჯერობით :D

#11 Faradey

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts
  • 11 thanks
27
  • Locationtbilisi

Posted 15 July 2014 - 05:21 PM

არა ეგ არ ითვლება. 3 ბანერი და 1 უნიტი შეგიძლია.
ჩაკეტილ კონტურში გენერირებული ელექტრომამოძრავებელი ძალა ტოლია ამ კონტურის გამჭოლი მაგნიტური ნაკადის ცვლილების სისწრაფისა.

#12 juti26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 378 posts
  • 65 thanks
73
  • Locationgeorgia

Posted 15 July 2014 - 05:23 PM

View Postgismen, on 15 July 2014 - 05:12 PM, said:

juti26,

შეგიძლია რამე საიტები დაგვიწერო რომლებიც მაგ სკრიპტს იყენებენ? იქ ვნახავდი როგორ აქვთ

ბევრი მაქვს ნანახი ეხლა ზუსტად არ მახსოვს საღამოს დავწერ

Thanked by 1 Member:

#13 Qartveli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 782 posts
  • 62 thanks
96
  • Locationm

Posted 15 July 2014 - 05:23 PM

geruen,
ლინკ უნით არ ითვლება ბანერად ეგეც სამი შეგიძლია დადო ერთ გვერძე სამ რეკლამსთან ერთად ადრე ასე იყო დაეხლა თუ შეცვალენ რამე არვიცი :) ლინკ უნითს იშვიათად ვიყენებ

#14 gismen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 615 posts
  • 28 thanks
24
  • LocationTbilisi

Posted 15 July 2014 - 05:45 PM

ასეთი რაღაც შემიძლია? აი საიტზე 3 ბანერი რო ჩავსვა და 2 ლინკ უნიტი? 1 ზე ხო არაფერს ამბობს მაგრამ 2ზე რას იზამს ვინმემ არ იცით ???

#15 geruen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 posts
  • 2 thanks
4
  • Locationtbilisi

Posted 15 July 2014 - 06:34 PM

gismen, კი მემგონი შეგიძლია. მეტი ლინკ უნითიც მინახავს გვერდზე.
მე საერთოდ ავარკადზე 4 ბანერი მედო. პროსტა ერთი თამაშის დაწყებამდე 20 წუთით და მერე ქრებოდა და 3 რჩებოდა. 7 თვეა მქონდა ეგ საიტი და არაფერი უთქვამს გუგლს :D

#16 gismen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 615 posts
  • 28 thanks
24
  • LocationTbilisi

Posted 15 July 2014 - 11:41 PM

1)ხალხო გუგლმა განგაში რო არ ატეხოს რამდენია CTR -ს ნორმა? და მაქსიმუმი სადამდეც შემიძლია გავიყვანო და მერე უკვე სტოპ არის საჭირო...
2) ხალხო არის შემდეგნაირი შემთხვევა, საიტს აქვს 2.5$ cpc - მაგრამ კლიკებში იხდის მაქსიმუმ 0.06 რისი გაკეთებაა შესაძლებელი?

ორივე კითხვაზე პასუხი გამეცით და რესპექტ ჩემგან :*

geruen,
7 თვის შემდეგ? დღეს არავის არ აქვს ეგრე გაკეთებული?

#17 DaNieLi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 718 posts
  • 55 thanks
90
  • Locationrustavi

Posted 16 July 2014 - 12:08 AM

gismen, 1) ალბათ საშუალოდ 5%
2) რა ნიშაა? თუ ფლეშ თამაშების საიტია უმეტესობას (თუ ყველას არა) ეგრე აქვს ცპც, ცოტათი შესაძლოა გაზზრდა, მაგრამ შენთვითონ უნდა სცადო, ყველასთან ინდივიდუალურია როგორც ზემოთ დავწერე და შესაძლოა ის რაც სხვასთან ამართლებს შენ არ მოგიტანოს სარგებელი

Posted Image


Thanked by 1 Member:

#18 guramus

    Punisher

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 1,201 posts
  • 136 thanks
274
  • LocationWWW

Posted 16 July 2014 - 12:22 AM

View Postgismen said:

1)ხალხო გუგლმა განგაში რო არ ატეხოს რამდენია CTR -ს ნორმა? და მაქსიმუმი სადამდეც შემიძლია გავიყვანო და მერე უკვე სტოპ არის საჭირო...
ერთ საიტზე მესამე წელია 35-40% მაქვს CTR
გააჩნია საიდან გაქვს ტრაფიკი, ორგანულზე არ აქვს პრობლემა

Never put all your eggs in one basket


წესები


Thanked by 1 Member:

#19 geruen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 posts
  • 2 thanks
4
  • Locationtbilisi

Posted 16 July 2014 - 01:11 AM

gismen, 7 თვის შემდეგ სხვას ვაჩუქე საიტი და იმან დიზაინი შეცვალა. რაც მე მქონდა საიტი არ დავუბლოკივარ და მემგონი არც აპირებდა, მაგრამ მოდი მაინც არ გარისკო შენ ჯობია და ისევ 3 ბანერი დააყენე წესების დაცვით. :)

Thanked by 1 Member:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users